Close

Nämdö Sea Lodge

Ett starkare Nämdö – bevara genom att utveckla.

För att skärgården ska leva måste människor bo och vistas där. Nämdö är en av Stockholms skärgårds största öar vilken idag har många servicefunktioner. Här finns till exempel sjömack och affär som även är ombud för apotek, post och systembolag. Men för att detta ska kunna leva kvar och utvecklas även i framtiden, måste det finnas ett underlag – människor.

Med bas i nuvarande verksamheter vill vi säkra upp förutsättningarna för ett levande skärgårdsområde. Vi utgår från befintlig verksamhet och formar långsiktigt framtidens Nämdö – en plats där alla ska trivas på skärgårdens villkor. Boende såväl som besökare av vår vackra skärgård. Vi vill bevara den genuina skärgårdskänslan och samtidigt tillföra det som efterfrågas i dagens livsstil.

Guns Livs nu och framåt!

Vi utvecklar Solvik och Guns Livs till en destination där du kan handla livsmedel, tanka upp båten, äta gott och stanna över natten! En långt gången plan där vi som många andra nu tyvärr tvingats trycka på paus pga läget i omvärlden, men vi jobbar vidare och vår ambition är att allt står klart till sommaren 2021!

Våra planer och vision

#Sommar2021
Vi bygger ny restaurang och butik!

En skärgårdshandel med fullsortiment av dagligvaror och restaurang där du kan sitta ner och njuta av en god måltid, med fördel på den nya uteserveringen. Vi vill jobba med lokala råvaror från skärgård och närmiljö i största möjliga mån, vi kommer såklart fortfarande ha kvar vår service som ombud för post, apotek och Systembolaget.

Ladda ner ritningen här
Vi anlägger en ny gästhamn!

Vi kommer att bygga en ny gästhamn med bra funktioner för övernattande gäster. Här kan du stanna över natten och ta del av allt som Solvik bjuder. Det finns även möjlighet att bo i våra rum och stugor.

Vi moderniserar sjömacken

Vår välbesökta sjömack moderniseras och förses med nya pumpar som säkerställer fortsatt drift lång tid framöver. Fokus på funktionalitet och tillgänglighet.

#Sommar2020

Nu till sommaren kommer vi att koncentrera oss på att fräscha upp våra befintliga verksamheter och fokusera på att tillhandahålla bästa tänkbara service!

Guns Livs – butik
Vi gör om inne i butiken ser över och utvecklar vårt sortiment.

Sjömack, bryggor och boende
Sjömack och bryggor ses över och fixas till. Här kan du lägga till på ett säkert sätt för att tanka och besöka butiken!

Nämdö Krog
Nyöppnad restaurang och café, läs mer på deras Facebooksida https://www.facebook.com/namndokrog/

Vill du stanna över natten finns stugor, rum och Glamping för uthyrning.


Bevara genom att utveckla

Vi vill bevara den klassiska skärgårdsmiljön och
samtidigt tillföra moderna förutsättningar.

Den levande skärgården

En levande skärgård behöver människor som bor och vistas där.
Vi vill utveckla och etablera ett flexibelt boende – hotell såväl som permanentboende.

En kulinarisk upplevelse

Vi vill erbjuda en destination för aktiva livsnjutare.
Därför skapar vi en skärgårdsbistro med hjärta för lokala råvaror.

Guns Livs

Hej alla gamla och nya kunder till Guns Livs!


Vi svarar på mail ca 1 ggr /vecka och hänvisar som vanligt till alla nyheter publicerade här på hemsidan och på Facebook. Finns det inga nyheter är det de gamla nyheterna som gäller. 

Vi vet att ni är nyfikna och fler av er mailar och ringer flera gånger i veckan. Tyvärr har vi inga andra svar att ge än de som finns här på hemsidan och på Facebook. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas på er förståelse. Detta kommer att gälla tills vi har bemannat affären och restaurangen på nytt och då meddelar vi detta här på hemsidan och på Facebook. Vi tycker naturligtvis att det är tråkigt att inte kunna lämna någon ny information till er, men allt löper på enligt vår plan som vi tidigare kommunicerat.

Kontakt

Kontakta oss

För frågor om butiken och logi kontakta:
Robert Edvinsson
Mail: info@gunslivs.se
Mobil: 070-225 39 46

För frågor om våra planerade byggprojekt i Solvik kontakta:
Jon Arnell
Mail: jon.arnell@protorp.se
Mobil: 073-325 58 88

För frågor om kommunikation och restaurangdrift kontakta:
Agneta Ekstrand
Mail: agneta.ekstrand@marna.se
Mobil: 070-219 51 51

Följ oss på facebook