Close

Nämdö Sea Lodge

Ett starkare Nämdö – bevara genom att utveckla.

För att skärgården ska leva måste människor bo och vistas där. Nämdö är en av Stockholms skärgårds största öar och i dag finns redan många servicefunktioner som till exempel affär, krog och postservice. Men för att detta ska kunna leva kvar och utvecklas även i framtiden, måste det finnas ett underlag – människor.

Med bas i nuvarande verksamheter vill vi säkra upp förutsättningarna för ett levande skärgårdsområde. Vi utgår från nuvarande krog och affär och formar långsiktigt framtidens Nämdö – en plats där alla ska trivas på skärgårdens villkor. Boende såväl som besökare av vår vackra skärgård.

Bevara genom att utveckla

Vi vill bevara den klassiska skärgårdsmiljön och
samtidigt tillföra moderna förutsättningar.

Den levande skärgården

En levande skärgård behöver människor som bor och vistas där.
Vi vill utveckla och etablera ett flexibelt boende – hotell såväl som permanentboende.

En kulinarisk upplevelse

Vi vill erbjuda en destination för aktiva livsnjutare.
Därför skapar vi en skärgårdsbistro med hjärta för lokala råvaror.

Guns Livs

Nämdö Kök & Bar

Hej alla gamla och nya kunder till Guns Livs!


Vi svarar på mail ca 1 ggr /vecka och hänvisar som vanligt till alla nyheter publicerade här på hemsidan och på Facebook. Finns det inga nyheter är det de gamla nyheterna som gäller. 

Vi vet att ni är nyfikna och fler av er mailar och ringer flera gånger i veckan. Tyvärr har vi inga andra svar att ge än de som finns här på hemsidan och på Facebook. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas på er förståelse. Detta kommer att gälla tills vi har bemannat affären och restaurangen på nytt och då meddelar vi detta här på hemsidan och på Facebook. Vi tycker naturligtvis att det är tråkigt att inte kunna lämna någon ny information till er, men allt löper på enligt vår plan som vi tidigare kommunicerat.

Kontakt

Kontakta oss

Guns Livs

Robert Edvinsson
+46 (0)70-225 39 46
robban@gunslivs.se

Nämdö Sea Lodge

Olle Nordberg
olle.nordberg@ladza.se
+46 (0)70-862 88 00

Följ oss på facebook